Όνειρα γλυκά, μάπες!

Οι απόψεις για το πολυτεχνείο είναι όπως και το κολαγόνο.  Πρέπει να τις δημοσιοποιείς.  Αφού λοιπόν η κυρία Παπαγγελή μας είπε την γνώμη της για το κολαγόνο θεώρησε καλο να μας πεί την γνώμη της για το πολυτεχνείο.  Έχουμε και λέμε λοιπόν: «……….Γύρω από τα γεγονότα του Νοεμβρίου ’73 στήθηκε ένα πλέγμα θρύλων, ρητορικών υπερβολών και ασύστολων ψευδών, που μόνο σκοπό είχε να ξεπλύνει το βαρύ ποινικό μητρώο της κομμουνιστικής αριστεράς και να την νομιμοποιήσει πολιτικά…….. … Μας είπαν για ομαδικούς τάφους και εκατοντάδες νεκρούς, χωρίς ποτέ τίποτα να αποδειχθεί… Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του. ……………. Κάτω από το κάλυμμα του αντιχουντικού και αντιφασιστικού λόγου, ο μύθος του Πολυτεχνείου δεν ήταν παρά προπαγάνδα αριστερών δογμάτων. Μας επέβαλαν να προσκυνάμε νέα τοτέμ και να συμμετέχουμε σε γιορτές μνήμης και πορείες για «δημοκρατία», μόνο για να διαιωνίσουν τη δική τους κυριαρχία…………»

Αυτά λέει ανάμεσα σε άλλα η κυρία ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ. Θα μου πείτε τώρα πια είναι αυτή η κυρία και την να την κάνουμε την άποψη της.  Μας φτάνει ο Φαήλος.

Πέρα από την πλάκα τώρα, οι απόψεις της κυρίας μπορεί να είναι του ….κολαγόνου αλλά η ουσία είναι μία. Η ακροδεξιά είναι εδώ. Είναι εδώ πολύ καιρό τώρα. Εχει την φάτσα της κυρίας Παπαγγελή, το μίσος των χρυσαυγητών, την αλητεία του Φαήλου, την χυδαιότητα του Άδωνη, την λαμογιά του Καρατζαφέρη, την βία του Στουρνάρα, το ήθος των διάφορων μητροπολιτών, την σοβαρότητα του Βορίδη, την εγκυρότητα του Mega, τον χαβαλέ του Θέμου, τα συρματοπλέγματα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των «λαθρομεταναστών». Έχει την θεσμική θωράκιση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και τον μπαμπούλα της τρόικας. Έχει την ανοχή σου και για αυτό την αποδοχή σου.

Όπως θα έλεγε και το φιλαράκι μου ο Χόλντεν Κόλφιντ…….. Όνειρα γλυκά, μάπες!

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑